Els de Smit was meer dan 20 jaar werkzaam op Walcheren als hulpverlener in psychosociale begeleiding. Zowel aan kinderen en volwassenen in de thuissituatie en binnen onderwijs. 

Naast individuele en systeemgerichte begeleiding, heeft zij verschillende soorten groepswerk gedaan met kinderen met autisme, ad(h)d, positioneel gedrag. 

 

"Iets kunnen betekenen in iemands leven op momenten dat het even moeilijker gaat, samen zoeken naar beweging, richting, een verbetering van een gevoel van welzijn, je goed voelen; daar ligt echt mijn hart."

 

Meer weten over haar verhaal?

 

 

Kris Broodcoorens is naast luistertherapeut ook lachcoach, massagetherapeut, creatief agogisch coach, sportinstructeur, woordkunstenaar, geïnspireerd kok en vooral een levenslustig 'mensen'-mens.

Hij werkte onder meer als begeleider voor jongeren met autisme en emotionele problemen, organiseerde educatieve projecten voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij heeft een wetenschappelijke vooropleiding en werkte jarenlang in de ICT wat hem de nodige bagage gaf voor het technische aspect van luistertherapie.

 

"Kwaliteit van leven. Vitaliteit en levenslust kunnen ervaren. En dat los van cognitie of intellectuele vermogens . Jezelf kunnen zijn, onafhankelijk van de eisen of verwachtingen van de wereld om je heen. Daar ligt mijn passie."

 

Meer weten over zijn verhaal?