Mijn naam is Kris Broodcoorens.

 

Naast luistertherapeut ben ik lachcoach, massagetherapeut, creatief agogisch coach, sportinstructeur, woordkunstenaar, geïnspireerd kok en vooral een levenslustig 'mensen'-mens.

 

Een korte omschrijving van hoe anderen mij zien:

 

"Lachcoach Kris Broodcoorens (Pluk je Lach) is veruit de beste lachcoach die ik ken. Vele jaren begeleidde hij mee de Gentse Lachclub in Destelbergen, evenals de lachboot en lachwandelingen op de Genste Feesten. Met zijn eigen bedrijfje Pluk Je Lach in België gaf hij talloze lachyoga sessies voor allerlei groepen en bedrijven, en dat vele jaren lang. Een kei in zijn vak!

Zijn vele reizen naar het Oosten brachten hem in Thailand ook in contact met Thaise massage, yoga en meditatie. Maar alles met een lichtheid en goedlachsheid die enkel Kris eigen is! Je zal hem ook regelmatig in vrije danssessies tegenkomen, want ook dans, beweging en sport zijn zijn grote passie. Hij is naast lachcoach ook bodybalance en kickbox trainer en specialiseert zich de laatste jaren ook in luistercoaching. Last but not least schrijft deze creatieve duizendpoot poezië en collums, blogs en allerlei schrijfsels, en... houdt hij heel veel van katten en Oosterse keuken."

Gwenda, yogalerares